Fehér Kidney Bab Kivonatot Hatékony Jogorvoslathoz Fogyókúra Fogyás?

súly fogyókúra fogyás élelmiszer

LONDON (Reuters) - Egy reklám, azt állítva, hogy egy patch segíthet fogyókúrázók elveszíteni egy kő súlya mindössze két hétig volt tekinthető felelőtlen által a reklám watchdog szerdán. Tanulmányok, köztük egy, a Journal of the Academy of Nutrition and Táplálkozástudomány , megállapította, hogy a fogyókúrázók, akik rendszeresen rekord mit esznek többet fogyni, mint azok, akik nem. Nem számít, hogyan csinálja—egy notebook, a számítógép, vagy egy alkalmazás a telefon—, amíg rekord a bevitel következetesen őszintén (beleértve még a fűszer, kóstolók vehet főzés közben).

Ez az egyszerű törvény ettől sokkal felelős mit eszik segít lásd a minták, az étkezési szokások, amelyek hozzájárulnak a súlygyarapodás.

A legtöbb ember talál élelmiszerek magas zsír -, cukor kellemes, mivel aktiválja a szervezet jutalmazási rendszere" (amely mentesít a vegyi anyagok az idegrendszer kapcsolatos öröm).
Túlságosan korlátozza az ilyen élelmiszerek (vagy bármilyen más típusú élelmiszer vágynak) lehet célravezető, mivel ez növelheti a vágy őket vezetni, hogy zabálni. Alkalmi kezelni rendben van, amíg nem ad borravalót, a skála a kalória. Lehet, például, volna egy kis napi kezelésére vagy mentse fel egy kis csemegét a hétvégén. Másrészt, néhány ember nem tud enni, csak egy kicsit lehet, hogy jobb, ha elkerüli a nehéz ellenállni élelmiszerek összesen.

Segít fogyni az arc természetes, állítsa be a diéta, hogy tartalmazzák a kilenc 8 oz. pohár vizet egy nap. Anélkül, hogy sok vizet, a test hajlamos arra, hogy őrizd meg, amit a nedvesség, ami ahhoz vezet, hogy a puffadás. Hasonlóképpen, az alkohol semmilyen formában is hozzá, hogy a dagadt, nézd az arcát, mint a túl sok nátrium.

A feldolgozott élelmiszerek, mint a dobozos levesek, gyakran tele van nátrium -, nézd az alacsony nátrium tartalmú termékek elkerülni a só hozzáadása ételeket készíteni. Vágás vissza 250 kalória / nap, égő további 250 kalóriát naponta, segít elveszíteni egy kiló hetente.

Ez a tanulmány a kutatók randomizált 40 egyébként egészséges felnőtt testtömeg index nagyobb, vagy egyenlő, mint 30 kg/m2 között December 2015-ig, illetve szeptember 2016. A kutatók úgy alkalmazták, hogy az egyenlő számú beteg vagy placebo vagy a Liraglutide által 0.

6 mg / nap, minden héten öt hétig, majd folytatta, amíg héten 16. A kiindulási után 16 hetes kezelés kutatók mért testsúly, a gyomor kiürítése, a szárazanyag-tartalmú, gyomornedv mennyisége, jóllakottság, a maximális tolerálható mennyiségű folyékony tápanyag-ital, a jóllakottság. A gyomor ürülését is mérve öt hét.

A kutatók azt találták, hogy a medián növeli a teljes éves egészségügyi költségek 12, 36% - a túlsúlyos, illetve elhízott egyének, illetve képest az egyének, az egészséges testsúlyt. A legmagasabb százalékos költségnövekedés gyógyszerek (18, 68% - a túlsúlyos, illetve elhízott-kal), a fekvőbeteg-ellátás (12, illetve 34% - kal), ambuláns ellátás (4 26% - kal). A férfiakhoz képest a nők nagyobb százalékban növeli a költségeket az elhízás.